Lees hier hoe je contact met ons kunt opnemen

Bedrijfslogo uploaden

Op het beginscherm van elke vragenlijst is je bedrijfslogo te zien. Je kunt deze aanpassen door een logo te uploaden (1) via het menu: Instellingen > Gebruikersinstellingen.

Afmetingen logo

Gebruik een logo van exact 320 pixels breed en 80 pixels hoog. De vragenlijsten zijn hier namelijk op afgesteld én dit toont ook goed op mobiele apparaten.

Tip! gebruik een transparant (PNG) logo.

Bij een transparant logo is de achtergrond transparant (niet wit). Dat ziet er mooier uit op het beginscherm van de vragenlijst.

De ontwerper van jouw huisstijl kan vaak eenvoudig een transparante PNG variant van jouw logo aanleveren die exact 320 x 80 pixels is. Wil je dit liever aan ons uitbesteden? Dat kan. We rekenen hiervoor 25,-. Je leest er hier meer over.

Voorbeeld niet transparant logo:

Voorbeeld transparant logo.

Nog steeds hulp nodig? Neem contact op Neem contact op